KERSTGESCHENK PERSONEEL

Personeel | Medewerkers | Werknemers
Met welk kerstgeschenk gaat u ze belonen?

Bestel hier

Origineel Kerstgeschenk Personeel

Zoekt u het perfecte kerstgeschenk voor personeel / werknemers? Dan bent u hier helemaal goed! Podium Cadeaukaart is hét geschenk voor een cultureel en ontspannen avondje uit. Met Podium Cadeaukaart geeft u een veelzijdig en origineel kerstgeschenk met keuze uit het grootste theater- en concertaanbod van Nederland. Bestel uw kerstgeschenk hier.

Pak eens 'n podium. Het cadeau dat je bijblijft.

Bestel hier »
Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

Origineel kerstcadeau: ontwerp uw eigen cadeaukaart met bedrijfslogo of -foto.

Het afgelopen anderhalf jaar was pittig en vol uitdagingen. Wilt u uw werknemers en/of zakelijke relaties daarom extra bedanken? Dat kan: Ontwerp uw eigen cadeaukaart! Maak uw kerstcadeau, eindejaarsgeschenk hiermee extra origineel en persoonlijk

- met bedrijfslogo, teamfoto en een persoonlijke boodschap.

Bestel en ontwerp uw cadeaukaart eenvoudig hier:

Aan de slag »
Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

U steunt de Culturele Sector

U geeft met Podium Cadeaukaart niet zomaar een kerstgeschenk. U geeft met Podium Cadeaukaart ook een kerstcadeau aan de culturele sector in Nederland. 

  • Podium Cadeaukaart is namelijk zonder winstoogmerk. Alle opbrengsten keren altijd terug naar de sector. 
Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

Pak eens 'n Podium!

Podium Cadeaukaart is het ideale kerst- en eindejaarsgeschenk. De podia in Nederland zijn op aangepaste manier weer geopend en heten de bezoekers weer van harte welkom.

Een avond uit naar theater en concert is dit jaar anders dan anders, maar daarom ook extra bijzonder geworden. U zit als een VIP-bezoeker aan een tafel op het podium of in romantische love-seats in de zaal. In intieme setting ziet u first row de leukste voorstellingen en concerten. 

Pak eens 'n podium! Een ontspannen avond uit om zorgen te vergeten en een geweldige steun voor de culturele sector. 

Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

'Een cadeau als hart onder de riem'

‘Vanuit ArtEZ wilden we onze medewerkers in deze coronacrisis een hart onder de riem steken om onze waardering te laten blijken voor de eindeloze inzet die deze situatie van ons allemaal vraagt. We kozen voor de Podium Cadeaukaart omdat we een ieder graag wilden uitnodigen om – nu de theaters weer voorzichtig open gaan- hiervan gebruik te maken. Zo hebben onze medewerkers - in de tijd van én na Corona-, alvast iets leuks om naar uit te kijken en tegelijkertijd ondersteunen we zo ook (een deel van) onze sector.’

Marjolijn Brussaard | Voorzitter college van bestuur ArtEZ

Uitgaansagenda

Naar uitgaanstips