Hét cadeau om naar uit te kijken!

Wilt u uw medewerkers en/of zakelijke relaties een hart onder de riem steken én de culturele sector steunen? Dat kan met Podium Cadeaukaart. Onze cadeaukaart is nu extra lang geldig: 3 jaar en 4 maanden!

Direct bestellen

Podium Cadeaukaart zakelijk

Op zoek naar een uniek en welbesteed cadeau voor een zakelijke relatie of het personeel? De Podium Cadeaukaart is perfect als bedankje voor de goede samenwerking of als verfrissend alternatief voor het jaarlijkse kerstpakket.

 • Ontwerp uw eigen cadeaukaart
  De Podium Cadeaukaart zelf vormgeven met eigen bedrijfslogo, afbeelding of persoonlijke tekst? Dat kan uiteraard! Kies dan voor 'ontwerp uw eigen cadeaukaart'.
 • Klassieke Podium Cadeaukaart
  De klassieker én te herkennen aan het rode ontwerp. Hier online te bestellen of bij één van de 6000 fysieke verkooppunten in het land. Bekijk hier alle verkooppunten.
 • Digitale Podium Cadeaukaart
  Op zoek naar een last-minute cadeau? Dan is de digitale cadeaukaart precies wat u zoekt! U kunt de digitale cadeaukaart doorsturen of uitprinten en hem meteen cadeau geven. Binnen één uur in de mailbox.
Nu bestellen »
Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

Ontdek alle voordelen

 

 • De Podium Cadeaukaart is in 2018 voor het vierde jaar op rij verkozen tot Giftcard van het Jaar
   
 • De Podium Cadeaukaart biedt keus uit meer dan 30.000 voorstellingen en concerten per jaar in alle cultuurgenres: cabaret, musical, opera, klassiek, pop, dans, toneel en meer
   
 • De Podium Cadeaukaart is onbeperkt geldig en kan in één keer of in delen worden verzilverd
   
 • De Podium Cadeaukaart is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: de opbrengsten van de Podium Cadeaukaart komen geheel ten goede aan de promotie van de podiumkunsten

Zakelijk bestellen in stappen

Een waardevol cadeau naar keuze

Als zakelijke klant kunt u de Podium Cadeaukaart een waarde meegeven tussen de € 10 en € 150 euro. De ontvanger kan de kaart inwisselen bij 300 theaters, concertzalen en festivals!

Kijk hier voor meer informatie.

Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

Heeft u nog vragen?

 

Liever even overleggen over de mogelijkheden? Ontvangt u graag een offerte voor een bestelling? Neem gerust contact met ons op. Wij nemen uiterlijk binnen een werkdag contact met u op.

Of klik hier voor antwoorden op veelgestelde vragen.

Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?