Gewaardeerd zakelijk cadeau

Yes, we kunnen weer naar het theater. De meeste theaters zijn namelijk vanaf 1 juli 2020 op aangepaste manier weer opengegaan en bieden volgens de RIVM richtlijnen entertainment op maat. Een avond uit zoals je die niet eerder hebt gezien en met veiligheid voorop. Verras het team of zakelijke relaties met een bijzondere avond uit en steun tegelijkertijd de culturele sector.

DONATIEACTIE: Theatermakers werken door de COVID-19 pandemie in uitdagende omstandigheden. Om hen steun en support te bieden heeft Podium Cadeaukaart een speciale donatieactie in het leven geroepen. Podium Cadeaukaart doneert 10% van elke zakelijke order aan Het Theatermakersfonds (onderdeel van het Prins Bernhard Cultuurfonds). Met uw bestelling bij Podium Cadeaukaart steunt u dus niet alleen de theaters maar óók de makers. Lees hier meer over deze actie en waarom Podium Cadeaukaart dit goede doel heeft gekozen.

Alle voordelen op een rijtje:

 • Podium Cadeaukaart voor alle genres:
  cabaret, toneel, dans, musical, concert en klassiek.
 • +300 aangesloten Podia door héél Nederland + Antwerpen:
  theaters, concertgebouwen, poppodia en schouwburgen.
 • Extra lang geldig: 3 jaar en 4 maanden.
 • Podium Cadeaukaart is sinds 2015 al vier keer uitgeroepen tot
  Entertainment Giftcard van het Jaar.
 • Alle opbrengsten van Podium Cadeaukaart keren terug naar de sector.
 • Podium Cadeaukaart doneert tot december 2020 10% van elke zakelijke bestelling aan het goede doel: Het Cultuurmakersfonds
Bestel hier »
Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

'Een cadeau als hart onder de riem'

‘Vanuit ArtEZ wilden we onze medewerkers in deze coronacrisis een hart onder de riem steken om onze waardering te laten blijken voor de eindeloze inzet die deze situatie van ons allemaal vraagt. We kozen voor de Podium Cadeaukaart omdat we een ieder graag wilden uitnodigen om – nu het lijkt dat de theaters weer voorzichtig open gaan- hiervan gebruik te maken. Zo hebben onze medewerkers - in de tijd van én na Corona-, alvast iets leuks om naar uit te kijken en tegelijkertijd ondersteunen we zo ook (een deel van) onze sector.’

Marjolijn Brussaard | Voorzitter college van bestuur ArtEZ

Zakelijk bestellen in stappen

Een waardevol cadeau naar keuze

Als zakelijke klant kunt u de Podium Cadeaukaart een waarde meegeven tussen de € 10 en € 150 euro. De ontvanger kan de kaart inwisselen bij 300 theaters, concertzalen en festivals!

Kijk hier voor meer informatie.

Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

Heeft u nog vragen?

 

Liever even overleggen over de mogelijkheden? Ontvangt u graag een offerte voor een bestelling? Neem gerust contact met ons op. Wij nemen uiterlijk binnen een werkdag contact met u op.

Of klik hier voor antwoorden op veelgestelde vragen.

Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?