Kleiner, intiemer en extra bijzonder

Yes, we kunnen weer naar het theater. Uiteraard is er nogal wat veranderd dit jaar. De programmering is aangepast en de podia hebben minder plekken ter beschikking. Echter heeft dit ook zijn voordelen voor de theater- en concertbezoeker. Een avond uit naar theater en concert is nog intiemer en extra bijzonder geworden.

Veiligheid staat voorop en met veel creativiteit zijn er unieke oplossingen gevonden om dit te waarborgen. Zo zit u bij het ene theater aan een tafel op het podium en bij het andere theater in speciale loveseats. Een avond uit naar theater en concert is niet alleen een winst voor uzelf, maar ook voor de theaters die uw bezoek enorm waarderen en nodig hebben. Pak eens 'n podium, het is écht een cadeau dat u lang zal bijblijven.

DONATIEACTIE: Theatermakers werken door de COVID-19 pandemie in uitdagende omstandigheden. Om hen steun en support te bieden heeft Podium Cadeaukaart een speciale donatieactie in het leven geroepen. Podium Cadeaukaart doneert 10% van elke zakelijke order aan Het Cultuurmakersfonds (onderdeel van het Prins Bernhard Cultuurfonds). Met uw bestelling bij Podium Cadeaukaart steunt u dus niet alleen de theaters maar óók de theatermakers. Lees hier meer over deze donatieactie en waarom Podium Cadeaukaart juist dit goede doel heeft uitgekozen.

Bekijk hier alle voordelen van Podium Cadeaukaart op een rijtje. Of plaats direct uw bestelling hier:

Bestel hier ยป
Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

'Een cadeau als hart onder de riem'

‘Vanuit ArtEZ wilden we onze medewerkers in deze coronacrisis een hart onder de riem steken om onze waardering te laten blijken voor de eindeloze inzet die deze situatie van ons allemaal vraagt. We kozen voor de Podium Cadeaukaart omdat we een ieder graag wilden uitnodigen om – nu het lijkt dat de theaters weer voorzichtig open gaan- hiervan gebruik te maken. Zo hebben onze medewerkers - in de tijd van én na Corona-, alvast iets leuks om naar uit te kijken en tegelijkertijd ondersteunen we zo ook (een deel van) onze sector.’

Marjolijn Brussaard | Voorzitter college van bestuur ArtEZ

Zakelijk bestellen in stappen

Een waardevol cadeau naar keuze

Als zakelijke klant kunt u de Podium Cadeaukaart een waarde meegeven tussen de € 10 en € 150 euro. De ontvanger kan de kaart inwisselen bij 300 theaters, concertzalen en festivals!

Kijk hier voor meer informatie.

Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

Heeft u nog vragen?

 

Liever even overleggen over de mogelijkheden? Ontvangt u graag een offerte voor een bestelling? Neem gerust contact met ons op. Wij nemen uiterlijk binnen een werkdag contact met u op.

Of klik hier voor antwoorden op veelgestelde vragen.

Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?