Verras met Podium Cadeaukaart

Een cadeau dat bijblijft!

Bestel hier zakelijk

Perfect Zakelijk Geschenk

Een extraatje voor het team, een bijzonder relatiegeschenk of hét eindejaars- en/of kerstcadeau om het jaar mee af te sluiten! Een avondje uit naar het Theater. Live en altijd anders.

De Podium Cadeaukaart:

Bestel hier »
Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

'Een cadeau als hart onder de riem'

‘Vanuit ArtEZ wilden we onze medewerkers in deze coronacrisis een hart onder de riem steken om onze waardering te laten blijken voor de eindeloze inzet die deze situatie van ons allemaal vraagt. We kozen voor de Podium Cadeaukaart omdat we een ieder graag wilden uitnodigen om – nu de theaters weer voorzichtig open gaan- hiervan gebruik te maken. Zo hebben onze medewerkers - in de tijd van én na Corona-, alvast iets leuks om naar uit te kijken en tegelijkertijd ondersteunen we zo ook (een deel van) onze sector.’

Marjolijn Brussaard | Voorzitter college van bestuur ArtEZ

Origineel zakelijk geschenk: ontwerp uw eigen cadeaukaart met bedrijfslogo of -foto.

Wilt u uw werknemers of zakelijke relaties bedanken of verrassen? Dat kan: Ontwerp uw eigen cadeaukaart! Maak uw personeelsgeschenk, kerstcadeau en/of eindejaarsgeschenk hiermee extra origineel en persoonlijk

- met bedrijfslogo, teamfoto en een persoonlijke boodschap.

Bestel en ontwerp uw cadeaukaart eenvoudig hier:

Aan de slag »
Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

U steunt de Culturele Sector

U geeft met Podium Cadeaukaart niet zomaar een zakelijk geschenk. U geeft met Podium Cadeaukaart ook een cadeau aan de culturele sector in Nederland. 

  • Podium Cadeaukaart is namelijk zonder winstoogmerk. Alle opbrengsten keren altijd terug naar de sector. In de aankoop van theater- en concerttickets of in promotie voor de sector.
Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

Zakelijk bestellen in stappen

Een waardevol cadeau naar keuze

Als zakelijke klant kunt u de Podium Cadeaukaart een waarde meegeven tussen de € 10 en € 150 euro. De ontvanger kan de kaart inwisselen bij 300 theaters, concertzalen en festivals!

Kijk hier voor meer informatie.

Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

Heeft u nog vragen?

 

Liever even overleggen over de mogelijkheden? Ontvangt u graag een offerte voor een bestelling? Neem gerust contact met ons op. Wij nemen uiterlijk binnen een werkdag contact met u op.

Of klik hier voor antwoorden op veelgestelde vragen.

Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?