Hoe werkt het?

Bepaal zelf de waarde

Als zakelijke klant kunt u de Podium Cadeaukaart een waarde meegeven tussen de € 10,- en € 150,-.

Ontwerp zelf uw kaart

U kunt de kaart een persoonlijk tintje meegeven door met onze ontwerpmodule gemakkelijk een persoonlijke boodschap of uw bedrijfslogo toe te voegen.

Kies een feestelijke verpakking

De cadeaukaarten worden in een feestelijke verpakking verzonden. Voor meer exclusiviteit kunt u de kaart laten bezorgen in een fluwelen doosje met gouden opdruk. Voor een snellere afhandeling kunt u de Podium Cadeaukaart ook als digitale variant via e-mail aan uw relaties bezorgen.

Bestel direct

Bestel de kaart(en) direct hier. Liever even overleggen over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij nemen dan binnen een werkdag contact met u op.

Verzending

Bestellingen worden binnen vijf werkdagen na ontvangst van het factuurbedrag geleverd (vaak sneller). Bij bestellingen van meer dan 400 fotokaarten stellen we de leverdatum in overleg vast. Neem gerust contact met ons op als er haast bij een levering geboden is.

Prijzen*

U kunt zelf een verpakking bij uw cadeaukaart kiezen. De cadeaukaart wordt voor €0,83 per kaart in een feestelijke enveloppe bezorgd. Voor €2,44 per kaart krijgt de ontvanger de kaart in een luxe fluwelen doosje met gouden opdruk. Voor onze klassieke rode Podium Cadeaukaart betaalt u uiteraard geen meerkosten, maar voor €1,86 per kaart kunt u met onze ontwerptool ook een persoonlijkere cadeaukaart opmaken, voorzien van bijvoorbeeld uw bedrijfslogo. De verzendkosten voor zakelijke bestellingen bedragen €6,82.

Voor een bestelling vanaf €1500 ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte op maat. Neem voor een offerte contact met ons via zakelijk@podiumcadeaukaart.nl.

Betaalopties

U kunt betalen middels factuur (overboeking), iDeal of creditcard. Zodra de betaling is ontvangen, wordt de bestelling verwerkt.

*Alle genoemde tarieven zijn exlusief BTW. Op het kaartsaldo is geen BTW van toepassing.