Hoe werkt het?

Bepaal zelf de waarde

Als zakelijke klant kunt u de Podium Cadeaukaart een waarde meegeven tussen de € 10,- en € 150,-.

Ontwerp zelf uw cadeaukaart

U kunt de cadeaukaart een persoonlijk tintje meegeven door met onze ontwerpmodule gemakkelijk een persoonlijke boodschap of uw bedrijfslogo toe te voegen.

Kies een feestelijke verpakking

De cadeaukaarten worden in een cadeauenvelop verzonden. Of voor meer exclusiviteit kunt u er voor kiezen om de cadeaukaart te laten bezorgen in een fluwelen doosje met gouden opdruk. Voor een snellere afhandeling kunt u de Podium Cadeaukaart ook als digitale variant via e-mail aan uw relaties bezorgen.

Bestel direct

Bestel de cadeaukaart(en) direct hier. Liever even overleggen over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij nemen dan binnen een werkdag contact met u op.

Verzending

Bestellingen worden binnen vijf werkdagen na ontvangst van het factuurbedrag geleverd (vaak sneller). Bij bestellingen van meer dan 400 fotokaarten stellen we de leverdatum in overleg vast. Neem gerust contact met ons op als er haast bij een levering geboden is.

Prijzen*

U kunt zelf een verpakking bij uw cadeaukaart kiezen.

  • De cadeaukaart wordt voor €0,95 per cadeaukaart in een cadeauenvelop bezorgd.
  • Of voor €1,95 per cadeaukaart krijgt de ontvanger de cadeaukaart in een luxe fluwelen doosje met gouden opdruk.
  • Voor onze klassieke rode Podium Cadeaukaart betaalt u uiteraard geen meerkosten, maar voor €1,95 per kaart kunt u met onze ontwerptool ook een persoonlijkere cadeaukaart opmaken, voorzien van bijvoorbeeld uw bedrijfslogo.
  • De verzend- en handelingskosten voor zakelijke bestellingen vindt u hier.

Voor een bestelling vanaf € 1.000,- ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte op maat. Neem voor een offerte contact met ons via zakelijk@podiumcadeaukaart.nl.

Betaalopties

U kunt betalen middels factuur (overboeking), iDeal of creditcard. Zodra de betaling is ontvangen wordt de bestelling verwerkt.*Alle genoemde tarieven zijn inclusief 21% BTW. Op het kaartsaldo is geen BTW van toepassing.