Theater en Concertbon opgevolgd door Podium Cadeaukaart

Vraag: Is mijn Theater- en Concertbon nog steeds geldig?
De Theater & Concertbon blijft onbeperkt geldig. Óók als er een geldigheidsdatum of een bedrag in guldens op vermeld staat.

Vraag: Waar kan ik mijn Theater- en Concertbon inwisselen?
Antwoord: De bon is voor alle soorten podiumkunsten inwisselbaar bij theaters, schouwburgen en concertzalen in Nederland. Klik hier voor het overzicht van alle verzilverpunten van de Theater- en Concertbon.

Vraag: Kan ik met mijn bon ook online betalen?
Antwoord: Dat is niet mogelijk. Sommige podia bieden hier een oplossing voor, maar zijn dit niet verplicht. Wij adviseren je daarom vóóraf telefonisch contact op te nemen met het podium waar je heen wilt.

PODIUM CADEAUKAART BESTELLEN »
Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

Veelgestelde vragen Theater- en Concertbon

De Theater & Concertbon is niet meer in de verkoop. Deze papieren cadeaubon is vervangen door de elektronische Podium Cadeaukaart.

De Theater & Concertbon is nog wel gewoon inwisselbaar. Deze blijft onbeperkt geldig. Óók als er een geldigheidsdatum of een bedrag in guldens op vermeld staat.

Heb je nog een Theater & Concertbon en heb je daar vragen over? Scroll dan omlaag op deze pagina voor alle vragen en antwoorden.

Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

Verzilverpunten en contact

Vraag: Kan ik met mijn bon tickets aanschaffen voor musicals?
Antwoord: Klik hier voor alle mogelijke inwisselpunten. Als de musical van jouw keus bij één van deze punten wordt opgevoerd, kan je de bon hier inwisselen. Daarnaast verkoopt de Nationale Theaterkassa ook tickets voor musicals en accepteert deze ook de Theater en Concertbon. Bel hiervoor met 0900-9203 (45cpm) en vermeld dat je wenst te betalen met de bon. Kijk op www.ntk.nl voor hun aanbod.

Staat je vraag over de papieren Theater en Concertbon er niet bij? Mail naar: info@sptc.nl

IK WIL EEN PODIUM CADEAUKAART KOPEN »
Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?