Podium Cadeaukaart vernieuwd!

Bestel hier

Campagnepagina

Welkom op de campagnepagina van Podium Cadeaukaart.

Hieronder vind je beeldmateriaal zoals afbeeldingen, logo's en ander materiaal ter promotie van de Podium Cadeaukaart, vrij voor gebruik.

Zoek je iets anders wat hieronder niet te vinden is? Neem contact op met het Podium Cadeaukaart Team via mail (info@sptc.nl) of bel ons op tel. 030-3078760. Wij kijken graag wat mogelijk is!

Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

Download standaardteksten

Wij beginnen het nieuw cultureel seizoen met leuk nieuws. Podium Cadeaukaart heeft namelijk een metamorfose ondergaan. Het is nu nog leuker om de Podium Cadeaukaart te geven of te krijgen!

Met de nieuwe vormgeving en geldigheidsduur is het belangrijk dat consumenten goed geïnformeerd worden en teksten en afbeeldingen van en over de ‘oude’ Podium Cadeaukaart worden vervangen.

Hieronder zijn algemene promotionele teksten over de nieuwe Podium Cadeaukaart te vinden voor vrijblijvend gebruik. De teksten zijn beschikbaar in de U-vorm en de Jij-vorm. Er kan gekozen worden tussen tekstenblokken van -100, -50 en -30 woorden.

Download de teksten hier

Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

Algemeen

Afbeelding van Podium Cadeaukaart, klik hier.
Afbeelding van Podium Cadeaukaart + schaduw. Klik hier.

Afbeelding van Podium Cadeaukaart in hand. Klik hier.

Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

Ticketstrook

Ticketstrook Podium Cadeaukaart, klik hier.
Enkel ticket Podium Cadeaukaart, klik hier.

Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

Podium Cadeaukaart logo

Het nieuwe logo van Podium Cadeaukaart.
Klik hier voor de RODE versie. 
Klik hier voor de WITTE versie.
Klik hier voor de ZWARTE versie. 

Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

SPTC

Wij blijven het campagnebeeld uitbreiden en verstrekken aangepast beeldmateriaal rondom cadeaumomenten zoals Sinterklaas en Kerst. Hiervan word je per mail op de hoogte gehouden.

Stond je echter nog niet op onze mailinglist maar wil je onze partnernieuwsbrief wel ontvangen, stuur dan een mail naar partners@sptc.nl. Hier kun je ook terecht voor vragen naar aanleiding van deze site of wanneer je als verzilverpunt tevens verkooppunt wilt worden.

Het overige POSmateriaal voor de Podium Cadeaukaart kun je bestellen via onze partnersite. Meer weten over de uitgever van de Podium Cadeaukaart? Kijk op www.sptc.nl.

Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?