Origineel Cadeau voor het Team

Het team belonen of waardering uitspreken in deze hectische tijd? Geef een bijzondere avond uit dat ook een steun is voor de theaters. Pak eens 'n podium.

De meeste theaters zijn vanaf 1 juli 2020 op aangepaste manier weer opengegaan en bieden volgens de RIVM richtlijnen entertainment op maat. Een avond uit zoals je die niet eerder hebt gezien en met veiligheid voorop.

Verras het team met Podium Cadeaukaart, ideaal bijvoorbeeld om waardering te tonen aan de hardwerkende medewerkers. Behalve een blij team steun je met Podium Cadeaukaart ook de theaters en een door Podium Cadeaukaart speciaal gekozen goed doel.

DONATIEACTIE: 10% van elke zakelijke bestelling schenkt Podium Cadeaukaart tijdens de coronacrisis als donatie aan Het Cultuurmakersfonds (onderdeel van het Prins Bernhard Cultuurfonds). Lees meer over deze speciale actie en waarom Podium Cadeaukaart voor dit goede doel heeft gekozen verder op deze pagina.

Alle voordelen op een rijtje:

 • Podium Cadeaukaart voor alle genres:
  cabaret, toneel, dans, musical, concert en klassiek.
 • Extra lang geldig: 3 jaar en 4 maanden.
 • +300 aangesloten Podia door héél Nederland + Antwerpen:
  theaters, concertgebouwen, poppodia en schouwburgen.
 • Podium Cadeaukaart is sinds 2015 al vier keer uitgeroepen tot
  Entertainment Giftcard van het Jaar.
 • Alle opbrengsten van Podium Cadeaukaart keren terug naar de sector.
 • Donatieactie: bestel zakelijk en Podium Cadeaukaart doneert 10% van de orderwaarde aan Het Cultuurmakersfonds. Extra steun tijdens de coronacrisis. Deze actie loopt tot november 2020.
Bestel hier zakelijk »
Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

Gewaardeerd zakelijk cadeau

‘Vanuit ArtEZ wilden we onze medewerkers in deze coronacrisis een hart onder de riem steken om onze waardering te laten blijken voor de eindeloze inzet die deze situatie van ons allemaal vraagt. We kozen voor de Podium Cadeaukaart omdat we een ieder graag wilden uitnodigen om – nu het lijkt dat de theaters weer voorzichtig open gaan- hiervan gebruik te maken. Zo hebben onze medewerkers - in de tijd van na Corona-, alvast iets leuks om naar uit te kijken en tegelijkertijd ondersteunen we zo ook (een deel van) onze sector.’

Marjolijn Brussaard | Voorzitter college van bestuur ArtEZ

Steun voor Cultuur (donatieactie)

Steun voor de Culturele Sector
Podium Cadeaukaart wordt uitgegeven door Stichting Promotie Theater- en Concertbezoek (SPTC) en zet zich al ruim 40 jaar in voor de podiumkunsten in Nederland. SPTC heeft een ANBI status en geen winstoogmerk. Alle opbrengsten van Podium Cadeaukaart keren terug naar de sector.

Steun voor je Favoriete Theater
Podium Cadeaukaart heeft landelijke dekking en geeft daarmee de mogelijkheid je favoriete theater naar keuze te steunen. Door de extra lange geldigheid (3 jaar en 4 maanden) komt dat avondje uit er zeker.

Steun voor het Cultuurmakersfonds
Vanaf 1 juli 2020 steunt Podium Cadeaukaart daarnaast nog extra het Cultuurmakersfonds voor professionele makers zonder meerjarige subsidie. Zakelijke orders worden met 10% verhoogt en deze 10% gaat als donatie naar dit goede doel voor de makers

Het Cultuurmakersfonds biedt makers steun om een nieuw project te starten en een impuls te geven aan het huidige culturele aanbod zodat de kunst ondanks de coronacrisis in beeld en in ontwikkeling blijft.

Bestel hier zakelijk »
Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

Ontwerp een eigen cadeaukaart met bedrijfslogo of teamfoto

 

Een cadeaukaart met eigen bedrijfslogo en foto van het team? Dat kan! Ontwerp het direct hier. Eerst even overleggen met onze marketeer? Stuur een mail naar zakelijk@sptc.nl

Bestel 'm hier »
Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?