PODIUM DINERBOX

PODIUM DINERBOX: Geef deze feestdagen een complete avond uit!

Een speciale uitgave van Podium Cadeaukaart & VVV Dinercheque. Een gezellige borrel of een uitgebreid diner, gevolgd door een onvergetelijke livebeleving in het theater. U geeft het met deze unieke cadeaubox. 

Ter inspiratie hebben wij een TOP 31 gemaakt met de leukste Podia en Restaurants waar de Podium Dinerbox kan worden ingewisseld. Scroll naar beneden om deze alvast te bekijken. 

Zakelijk bestellen ยป

Waar te besteden?

De Podium Dinerbox is door heel Nederland te besteden. Hoe werkt het?

Kies een voorstelling of concert uit bij één van de 300+ Theaters, Concertzalen en Poppodia aangesloten bij Podium Cadeaukaart. Gelukt? Kies dan vervolgens op de website van VVV Dinercheque een restaurant of café in de buurt en maak uw reservering. Voor u het weet is uw avondje uit compleet en kan de voorpret beginnen. 

> Top 31 Podia & Restaurants door ons aanbevolen
Wij hebben alvast wat leuke suggesties voor u op een rijtje gezet. Onze top 20 is ondertussen alweer uitgebreid naar 31 aanbevolen podia met restaurants door heel Nederland. Bekijk ze hier.

  • Bekijk hier alle verzilverpunten van Podium Cadeaukaart.
  • Bekijk hier alle verzilverpunten van VVV Dinercheque. 

Steun Cultuur

Met de Podium Dinerbox geeft u niet alleen een geweldig cadeau, maar steunt u ook theatersector. 

Wist u namelijk dat Podium Cadeaukaart zonder winstoogmerk is? Podium Cadeaukaart wordt uitgegeven door Stichting Promotie Theater- en Concertbezoek en is hét collectieve promotiemiddel van de podiumkunstensector. De opbrengsten van de non-profit Podium Cadeaukaart keren altijd terug naar de sector. In aankoop van tickets of ter promotie van de sector.

Uitgaansagenda

Naar uitgaanstips