Pak eens 'n Podium in Antwerpen

MET PODIUM CADEAUKAART

Een avond uit in Antwerpen

Met Podium Cadeaukaart kun je ook over de grens prachtige avonden uit beleven. Het is namelijk nu ook mogelijk om je Podium Cadeaukaart in te wisselen voor een avondje uit in Antwerpen.

Muziek- en theaterliefhebbers zijn in Antwerpen aan het goede adres. Zowel volwassenen als kinderen kunnen samen met Podium Cadeaukaart genieten van concerten, theater- en dansvoorstellingen

Zo kun je met Podium Cadeaukaart naar theater, dans, muziek of architectuur in deSingel, het Antwerp Symphony Orchestra én binnenkort ook naar Opera & Ballet Vlaanderen. Beleef deze bruisende stad in volle glorie met een avondje uit om nog lang over na te praten. Lees hieronder meer over onze Belgische partners en de inwisselmogelijkheden.

Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

deSingel, Antwerpen

deSingel is een bruisende kunstsite met een veelzijdig aanbod in muziek, dans, theater en architectuur. Samen met kunstenaars en studenten kan u er niet alleen genieten van voorstellingen, concerten en tentoonstellingen, maar ook van masterclasses, workshops en lezingen. deSingel is een unieke plek met een internationaal, uitdagend en grootschalig kunstenprogramma.

Adres
Desguinlei 25
2018 Antwerpen
Tel. +32 32 44 19 20
Website: http://www.desingel.be

Programma
Bekijk hier het complete programma van deSingel. 

Podium Cadeaukaart inwisselen bij deSingel
Onze cadeaukaart kan zowel aan de kassa als online worden ingewisseld bij deSingel. In het online betaalproces kies je voor de betaalmethode 'online betaling'. Vervolgens zie je het Podium Cadeaukaartlogo verschijnen en kan het kaartnummer en de veiligheidscode worden ingevoerd. 

Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

Het Antwerp Symphony Orchestra

Het Antwerp Symphony Orchestra is het symfonisch orkest van Vlaanderen, met de vermaarde Koningin Elisabethzaal in Antwerpen als thuisbasis. Het orkest staat onder leiding van chef-dirigent Elim Chan en eredirigent Philippe Herreweghe en brengt concerten op de grootste podia in binnen- en buitenland.

Ticketbalie
Koningin Astridplein 20-26
2018 Antwerpen
+32 3 213 54 06
tickets@antwerpso.be

Openingsuren ticketbalie
Open op dinsdag, donderdag en vrijdag van 14.00 tot 16:45 uur.

Openingsuren ticketlijn
Telefonisch bereikbaar op dinsdag en donderdag van 10:00 tot 12:30 en van 14:00 tot 17:00 en op vrijdag van 14:00 tot 17:00. Bij telefonische reservaties wordt €3* aangerekend per bestelling of wijziging.

Programma
Bekijk hier het complete programma van het Antwerp Symphony Orchestra.

Podium Cadeaukaart inwisselen bij het Antwerp Symphony Orchestra
Onze cadeaukaart kan aan de kassa en online op de website van het Antwerp Symphony Orchestra worden ingewisseld. Kies online bij de allerlaatste stap 'betaalmethode' voor Podium Cadeaukaart (te herkennen aan ons logo). Let op: vul de gegevens van Podium Cadeaukaart niet in bij de eerdere stap 'cadeaukaart', dit is alleen voor de waardebon van Antwerp Symphony Orchestra.

 

Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

Opera & Ballet

Adres Antwerpen
Frankrijklei 3
2000 Antwerpen

Adres Gent
Schouwburgstraat 3
9000 Gent

Bekijk hier het complete programma van Opera & Ballet Vlaanderen.

Contact ticketlijn
+32 (0)70 22 02 02 (Antwerpen) / +32 (0) 92 68 10 57
(betalend nummer, max. 0,30€ per minuut)

Tot de dag van de voorstelling kan je terecht in het bespreekbureau. Je kan samen met ons het zaalplan raadplegen en we geven graag advies bij het kiezen van uw plaatsen. Als je kaarten koopt via het bespreekbureau betaal je meteen aan de kassa: Frankrijklei 1, 2000 Antwerpen. Di tot za van 11.00 tot 18.00 u.

Podium Cadeaukaart inwisselen bij Opera Ballet Vlaanderen
Onze cadeaukaart kan aan de kassa en online op de website van Opera Ballet Vlaanderen worden ingewisseld. Kies online bij de allerlaatste stap 'betaalmethode' voor Podium Cadeaukaart (te herkennen aan ons logo). Let op: vul de gegevens van Podium Cadeaukaart niet in bij de eerdere stap 'cadeaukaart', dit is alleen voor de waardebon van Opera Ballet Vlaanderen.

Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?