Opera Ballet Vlaanderen

met Podium Cadeaukaart naar België.

Speciale actie met Opera Ballet Vlaanderen

Je kunt met Podium Cadeaukaart ook in België van een fantastische avond uit genieten. Zoals bij onze partner Opera Ballet Vlaanderen (met locaties in Antwerpen en Gent). Om te vieren dat de theaters weer open zijn en ook onze Vlaamse vrienden erbij horen hebben wij een speciale actie.

Voor twee bijzondere producties van Opera Ballet Vlaanderen hebben wij voor jullie een actie. Bestel met Podium Cadeaukaart je tickets en ontvang 20% korting. Lees hieronder meer over de dansvoorstellingen en ga eens de grens over voor een onvergetelijke avond uit.

Opera Ballet Vlaanderen brengt als grootste Vlaamse instelling grote klassieke werken en nieuwe creaties uit het opera-, dans- en balletrepertoire.

Website Opera Ballet Vlaanderen: www.operaballet.be/nl

C(H)OEURS:

Waarin schuilen de kracht en het gevaar van een massa anno 2022? Choreograaf Alain Platel beantwoordt die vraag aan de hand van de politiek geladen muziek van Verdi en Wagner. Zowel ons ballet als ons koor danst je doorheen de voorstelling.

Speciale Podium Cadeaukaart actie:
20% korting op de standaardprijs met betaling van je Podium Cadeaukaart.

  • Lees hier meer over de productie en bekijk foto's en video's.
  • Bestel hier je tickets.
Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

Palmos / Half Life:

Geniet van ballet in een hedendaags jasje: Palmos werkt met nummers van de Amerikaanse popzanger Active Child, in Half Life wordt gedanst op elektronische muziek. Samen vertellen ze een verhaal van verbinden en durven loslaten.

Speciale Podium Cadeaukaart actie:
20% korting op de standaardprijs met betaling van je Podium Cadeaukaart.

  • Lees hier meer over de productie en bekijk foto's en video's.
  • Bestel hier je tickets.
Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

Tickets kopen bij Opera Ballet Vlaanderen

Podium Cadeaukaart inwisselen bij Opera Ballet Vlaanderen
Onze cadeaukaart kan aan de kassa en online op de website van Opera Ballet Vlaanderen worden ingewisseld. Kies online bij de allerlaatste stap 'betaalmethode' voor Podium Cadeaukaart (te herkennen aan ons logo). Let op: vul de gegevens van Podium Cadeaukaart niet in bij de eerdere stap 'cadeaukaart', dit is alleen voor de waardebon van Opera Ballet Vlaanderen.

Adres Antwerpen
Frankrijklei 3
2000 Antwerpen

Adres Gent
Schouwburgstraat 3
9000 Gent

Bekijk hier het complete programma van Opera & Ballet Vlaanderen.

Contact ticketlijn
+32 (0)70 22 02 02 (Antwerpen) / +32 (0) 92 68 10 57
(betalend nummer, max. 0,30€ per minuut)

Opera ballet Vlaanderen: 'Tot de dag van de voorstelling kan je terecht in het bespreekbureau. Je kan samen met ons het zaalplan raadplegen en we geven graag advies bij het kiezen van uw plaatsen. Als je kaarten koopt via het bespreekbureau betaal je meteen aan de kassa: Frankrijklei 1, 2000 Antwerpen. Di tot za van 11.00 tot 18.00u.'

Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?