WestlandTheater de Naald

WestlandTheater de Naald

De Naald is niet meer weg te denken uit de gemeente Westland. In ruim 30 jaar groeide het theater uit tot een waardevolle ontmoetingsplek. Een plek waar cultuurliefhebbers elkaar vinden en met elkaar genieten van uiteenlopende theatervoorstellingen en films. Wij bieden een podium voor culturele gezelschappen uit het Westland, artiesten met landelijke bekendheid en jonge talenten. Bijna tienduizend basisschoolleerlingen komen hier jaarlijks in aanraking met kunst en cultuur. Leerlingen uit het voortgezet onderwijs lopen stage in De Naald, doen er ervaring op en voeren er hun musicals op. 

Twee keer op een rij Theater van het Jaar!
Nadat De Naald in 2016 voor het eerst werd uitgeroepen tot Theater van het Jaar, werd het harde werken het jaar erna opnieuw beloond met een nominatie. Team en bestuur zijn bijzonder trots dat deze in 2017 opnieuw verzilverd is en De Naald voor het tweede jaar op rij opnieuw is uitgeroepen tot Theater van het Jaar!

Adres
WestlandTheater De Naald
Stokdijkkade 3
2671 GW Naaldwijk

Kaartverkoop
0174 - 636900
reserveringen@westlandtheater.nl

De balie is geopend van dinsdag t/m zondag van 12.00 uur tot 16.00 uur (ook telefonisch). Tevens is de balie 45 minuten voor aanvang van elke film- en theatervoorstelling geopend. In vakanties gelden afwijkende openingstijden.

Deze speciale editie van Podium Cadeaukaart is net zoals de standaard Podium Cadeaukaart vanaf aankoop drie jaar geldig en kan in één keer of in delen worden besteed.

Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.