Theater Hof 88

Geef eens iets anders cadeau! Een lach, een traan of een simpelweg een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. Het is mogelijk met de Podium Cadeaukaart van Theater Hof 88.

Gevestigd aan het bruisende cultuurplein Elisabethhof in centrum van Almelo vindt u Theater Hof 88. Een kleinschalig en bijzonder theater met een zeer aantrekkelijke programmering. Naast de Herman Finkerszaal voor theatervoorstellingen heeft Theater Hof 88 tevens een concertzaal gevestigd in een voormalig ziekenhuiskapel.

Bekijk ons programma en bestel uw kaarten via onze website: www.hof88.nl. Ook kunt u terecht bij onze kassa op woensdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 17.00 of vanaf een uur voor de voorstelling. U vindt Theater Hof 88 aan het Elisabethhof 4 met de postcode 7607 ZD te Almelo.

Heeft u vragen of wilt u ons liever persoonlijk spreken? In dat geval kan u mailen naar info@hof88.nl of bellen naar 0546-850264.

En deze speciale editie van de Podium Cadeaukaart is natuurlijk net als de bekende rode Podium Cadeaukaart ook gewoon onbeperkt geldig.

Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.