Soldaat van Oranje - De Musical

Gedwongen door omstandigheden heeft Soldaat van Oranje – De Musical besloten de voorstelling te pauzeren totdat het weer verantwoord is om voor voldoende publiek te kunnen spelen. Zodra Soldaat van Oranje – De Musical weer aanvangt te spelen, wordt u geïnformeerd via de social kanalen en de nieuwsbrief van Soldaat van Oranje - De Musical.

Soldaat van Oranje - De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de grootste verzetshelden uit onze vaderlandse geschiedenis: Erik Hazelhoff Roelfzema.

Als de Duitsers in 1940 Nederland binnenvallen, leeft Erik Hazelhoff Roelfzema met zijn Leidse vrienden een onbezorgd studentenleven. De dan 23-jarige studenten realiseren zich dat niets meer hetzelfde is. Vriendschap en liefde zijn niet langer vanzelfsprekend. De oorlog zet alle verhoudingen op scherp. Iedereen moet zijn eigen keuzes maken... Vechten voor vrijheid, volk en vaderland? Doorstuderen? Of bewust kiezen voor de vijand?

Aan het begin van de oorlog ontsnapt Erik naar Engeland van waaruit hij zendapparatuur naar Nederland smokkelt en als piloot betrokken is bij bombardementen op Duitsland. Hij wordt adjudant van Koningin Wilhelmina en ontvangt voor zijn verzetswerk al tijdens de oorlog de Militaire Willemsorde, de hoogste Koninklijke onderscheiding.

Het publiek beleeft de voorstelling in een 360 graden draaiende theaterzaal en wordt zo het waarachtige verhaal ingetrokken.

Met 1.094 voorstellingen was Soldaat van Oranje - De Musical al sinds 31 december 2013 de langstlopende voorstelling uit de Nederlandse theatergeschiedenis. Sinds 27 november 2015, heeft de productie ook het laatste te verbreken theaterrecord op zijn naam staan, de meeste bezoekers ooit! Al meer dan 10 jaar speelt de productie met inmiddels meer dan 3 miljoen bezoekers elke voorstelling voor een uitverkochte zaal.

U kunt deze kaart verzilveren tijdens het betalingsproces van uw online boeking bij Eventim (via soldaatvanoranje.nl). Ook kunt u deze kaart verzilveren bij de kassa van TheaterHangaar. Deze speciale editie van Podium Cadeaukaart is net zoals de standaard Podium Cadeaukaart vanaf aankoop drie jaar geldig en kan in één keer of in delen worden besteed.

Voor meer informatie over de voorstelling ga naar soldaatvanoranje.nl

Locatie:
TheaterHangaar
1e Mientlaan
2223 LA Katwijk

Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.

Bestel deze kaart

Last minute bestellen?

Geef de digitale versie. Binnen 30 minuten in je inbox!
Digitale Soldaat van Oranje Podium Cadeaukaart