Geef philharmonie zuidnederland cadeau!

philharmonie zuidnederland

De philharmonie zuidnederland is een ambitieus en flexibel symfonieorkest dat geroemd wordt voor de kwaliteit, het hechte samenspel en enthousiasme. In seizoen 2018-2019, het derde met chef-dirigent Dmitri Liss, voert het orkest een rijke selectie van de complete symfonische muziekliteratuur uit.

Kenmerkend voor philharmonie zuidnederland is de grote aandacht voor innovatie met avontuurlijke cross-over programma’s zoals i-Classics, grote publieksevenementen en de verbinding met het bedrijfsleven tijdens Leading the South. Ook is het orkest het symfonisch laboratorium van het Maastricht Centre for the Innovation of Classical Music (MCICM). De binding met de regio door middel van speciale activiteiten blijft een belangrijk uitgangspunt, evenals educatie: leerlingen uit het primair- en voortgezet onderwijs ervaren met op maat gemaakte programma’s van dichtbij de kracht en magie van live muziek.

Bekijk de agenda van philharmonie zuidnederland op www.philharmoniezuidnederland.nl

En deze speciale editie van de Podium Cadeaukaart is natuurlijk net als de bekende rode Podium Cadeaukaart ook gewoon onbeperkt geldig.

Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.