Noord Nederlands Toneel

Het Noord Nederlands Toneel (NNT) staat per 1 januari 2017 onder leiding van Guy Weizman als artistiek en algemeen directeur. De ambities van het nieuwe artistieke team zijn groot. Het gezelschap bouwt aan een interdisciplinair theaterhuis waarin alle disciplinekaders worden opgeheven: theater van nu, in de taal van nu. 

Het Noord Nederlands Toneel, gevestigd in Groningen, is een van de vier grote Rijksgesubsidieerde toneelgezelschappen. Het gezelschap brengt voorstellingen in schouwburgen, op locatie, in vlakkevloertheaters en in het eigen Theater de Machinefabriek in Groningen. Naast een landelijke functie heeft het NNT ook de functie van stadsgezelschap in Groningen en is het huisgezelschap van de Stadsschouwburg Groningen. Per seizoen worden gemiddeld acht producties gerealiseerd, waarvan drie grote zaalproducties, verdeeld over circa 300 speelbeurten.  

Bezoekadres
Bloemstraat 38
9712 LE Groningen

Telefoon NNT: (050) 588 54 40
Email: info@nnt.nl

Bekijk het programma van NNT op: www.nnt.nl
 

En deze speciale editie van de Podium Cadeaukaart is natuurlijk net als de bekende rode Podium Cadeaukaart ook gewoon onbeperkt geldig.

Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.