De LaMar Theater

Een bezoek aan het DeLaMar Theater is een ervaring op zich. Alle medewerkers staan voor u klaar om u een plezierige avond uit te bezorgen. Voorafgaand aan de voorstelling serveert de chef-kok van Grand Café en Dinerfoyer DeLaMar, een heerlijk diner. Vanaf een uur voor aanvang zijn de foyers geopend voor een kopje koffie en het bezichtigen van de bijzondere fotocollectie.

Het DeLaMar Theater programmeert voornamelijk toneel, cabaret en musical. Deze drie genres worden incidenteel aangevuld met muziektheater, concerten en jeugdvoorstellingen (in de schoolvakanties). Bij de voorstellingen in het DeLaMar Theater staan het verhaal en de artiesten centraal. Het theater onderscheidt zich door toegankelijke voorstellingen, die steeds vaker exclusief en voor een langere periode geprogrammeerd worden. Hierdoor weten bezoekers uit het hele land het DeLaMar Theater te vinden.

Meer informatie over het DeLaMar Theater vind je op www.delamar.nl.

En deze speciale editie van de Podium Cadeaukaart is natuurlijk net als de bekende rode Podium Cadeaukaart ook gewoon onbeperkt geldig.

Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.