De Domijnen

Bij De Domijnen vind je een brede en toegankelijke selectie voorstellingen, concerten en films. Onze mooie schouwburg heeft een uitgekiend aanbod waarbij vooral jeugd- en familietheater en opkomend cabaret- en kleinkunsttalent volop de ruimte en aandacht krijgt. Maak vandaag al kennis met de grote namen van morgen. Er zijn meerdere zalen/zaalopstellingen met ieder een eigen sfeer.

Onze filmprogrammeur wordt bijgestaan door een studentenfilmcommissie en een enthousiaste groep vrijwillige medewerkers. Dat levert een interessant, maandelijks wisselend filmprogramma op. Tel daarbij het comfort van de prachtige filmzalen op en je bent verzekerd van een mooi avondje/middagje uit.

Poppodium Volt biedt veel verschillende muziekgenres maar met de nadruk op heavy metal/hardcore, pop/rock en electronic dance music. Met zijn centrale ligging in de Euregio trekken we ook liefhebbers uit België en Duitsland. Volt is daarmee een echte thuishaven voor internationale artiesten en muziekliefhebbers.

Bij alle podia tref je goede horeca en voldoende parkeergelegenheid Kijk voor ons uitgebreide programma op www.dedomijnen.nl

Schouwburg De Domijnen Mgr. Claessenstraat 2 6131 AJ Sittard 046-4524400
Filmhuis De Domijnen Ligne 3 6131 MT Sittard 088-5995533
Poppodium Volt Odasingel 88 6131 GZ Sittard 046-4007353

En deze speciale editie van de Podium Cadeaukaart is natuurlijk net als de bekende rode Podium Cadeaukaart ook gewoon onbeperkt geldig.

Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.